Är du ett hängivet Twilight-fan så vill du troligtvis veta mer om alla skådespelare som medverkat i filmerna. Många fans går på bio varje gång någon Twilight-stjärna syns på vita duken, och alltfler söker också efter filmklipp på internet. Vill du ägna stor del av din lediga tid till att söka efter Twilight-relaterade videor så kan du börja med ett köp av en begagnad iPhone hos mResell. På det sättet får du möjlighet att gotta dig åt din passion samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart samhälle. Du kommer upptäcka att Twilight-världen är som en enda stor skattkista som du kan gräva i hur lång tid som helst.

Gregory Tyree Boyce

Många fans fick en chock när nyheten om Gregory Tyree Boyces död spreds i media. Boyce och hans sambo hittades döda i sitt hem i maj 2020. Det var skådespelarens kusin som hittade de båda liken och larmade polisen. Boyces roll i den första Twilight-filmen är relativt liten men viktig. Hans karaktär, Crowley, är skolkamrat med filmens huvudpersoner Edward och Bella. Tyler bidrar med en av filmens mest avgörande scener när han nästan kör på Bella, varpå Edward avslöjar sig som vampyr genom att förhindra olyckan med sina bara händer. Efter Twilight-filmen avtog Boyces karriär, men det inbitna fanet kan se honom i kortfilmen Trevor Jackson: Apocalypse från 2018.

Anna Kendrick

Kendrick är inte bara känd som Jessica i Twilight, hon har också haft betydande roller i Pitch Perfect och Up in the Air. 2016 publicerade hon sin självbiografi Scrappy little nobody, och hon har dessutom blivit såväl Oscarsnominerad som Tonynominerad.

Christian Serratos

Serratos är känd som Angela i Twilight och Rosita i The Walking Dead. Hon har både mexikanskt och italienskt påbrå, och började sin karriär som modell redan som sjuåring. Hennes stora genombrott kom med serien Neds Declassified School Survival Guide. Serratos har länge kampanjat för en vegansk livsstil.