Robert Pattinson har redan varit med om mycket trots sin relativt unga ålder. Vid 33 års ålder har han hunnit med att spela en av huvudrollerna i Twilight-serien, blivit utnämnd till världens vackraste man och varit med i många av Harry Potter-filmerna. Trots det har han inte riktigt blivit tagen på allvar som skådespelare förrän nu, delvis efter att ha fått en tung roll i den kritikerrosade filmen “The Lighthouse”.

På tal om “The Lighthouse”. I den filmen befinner sig Pattinson tillsammans med Willem Dafoe på en avlägset belägen ö utanför Kanadas kust. Fyrtornet de bemannar drivs av olja. Nu lever vi förstås under helt andra förutsättningar och många tycker att det är viktigt med miljövänlig och smart el. Tibber är ett elbolag som gjort det enkelt att dels få miljövänlig el, men också att hålla koll på exakt hur din elkonsumtion ser ut. Besök https://tibber.com/se/ för att byta till Sveriges smartaste elbolag redan idag.

Pattinson spås nu en lysande framtid som skådespelare. Han ses nu inte bara som en osedvanligt vacker man utan har också vunnit respekt för sin förmåga som skådespelare. Han är också en man med många talanger, han har vid det här laget släppt fem egenkomponerade låtar. Vad som framför allt står näst på tur för Pattinson nu är att han fått huvudrollen i en kommande Batman-film.