Peter Facinelli föddes i slutet av november 1973. Han är en amerikansk skådespelare som är mest känd för bland annat sin roll i Fastlane. Han har också rollen som Carlisle Cullen. Pappan och ledaren i Cullen-familjen.

Facinelli växte upp i Queens med italienska föräldrar. Han studerade skådespeleri vid New York University samt vid Atlantic Theater Company Acting School i New York City. Han har studerat under skådespelare som Felicity Huffman, William H. Macy och Camryn Manheim.

Elizabeth Reaser är skådespelerskan bakom rollen som Esme Cullen, Carlisles fru och mamma till “barnen”. Till skillnad från de andra skådespelarna som har en roll som en av medlemmarna i Cullen-familjen är Reaser mer känd för andra roller, bland annat för sin medverkan i Välkommen till familjen och Stay.

Reaser har även varit med i tv-serien Saved samt hade en gästroll i den populära sjukhusserien Grey’s Anatomy. För gästrollen blev hon nominerad till en Emmy Award för Outstanding Guest Actress.

Wikipedia kan du hitta alla filmer som dessa skådespelare har deltagit i.

Taylor Lautner bättre känd som Jacob Black från Twilight-serien är en amerikansk skådespelare född i februari 1992. I första filmen hade Taylor inte så stor roll och det var prat om att han inte skulle fortsätta i resterande filmerna på grund av att Jacob beskrivs som väldigt lång och vältränad efter han börjat skifta. Taylor ville gärna ha rollen och spenderade en hel del på gymmet, vilket lönade sig och han fick fortsätta. I resterande filmer av Twilight-serien får vi se mer av Lautner jämfört med i första delen.

Taylor började som 6-åring med kampsport och blev övertalad av sin instruktör att gå på audition till en Burger King-reklam. Det gick dock inte särskilt bra men det var vad som fick Lautner att bli intresserad av att börja en skådespelarkarriär.

Taylor och hans familj började pendla mellan Kalifornien och Michigan, där han föddes, för att Lautner skulle kunna gå på sina auditions. Dock bestämde de sig sedan att flytta till Kalifornien när han var 10 år för att han skulle få en chans att satsa 100% på sin skådespelarkarriär.

Förutom Twilight-filmerna har Lautner medverkat i ett antal tv-serier och filmer, till exempel Abduction, vilket är en action-thriller film som hade premiär 2011 samt en roll i Fullt hus igen där han spelade son till Jimmy Murtaugh år 2005. Han hade också en liten roll i filmen Grown Ups 2.