Det var ett tag sedan filmerna om Bella och Edward kom ut, men Bellas look är fortfarande en tidlös sådan som passar i alla sammanhang. Hennes smak är stilren och mot ett dystert håll, något som ger intryck av styrka och mod. Bella är definitivt en trendsättare som får vanliga och alldagliga plagg att se snygga ut. Vad man kan göra för att efterlikna hennes stil kommer det stå mer om i det här inlägget. Det var ingen mindre än Kristen Stewart som gav Bella Swan ett utseende i the Twilight Saga.

Klädsel

När det kommer till att klä sig som Bella så kan man tänka att mindre är mer! Det är enkla och stilrena plagg som gäller, gärna i mörka naturfärger. Det finns butiker online, som Busnel som säljer snygga plagg. Där kan man hitta mycket som är i samma stil som Bellas. Och något som är väldigt bra med kläderna som man kan köpa där är att man kan matcha dem med vanliga vardagskläder, trots att de är lite mer stilrena och snygga än så. När det kommer till att man ska skaffa rätt skor så är det toppen med Bella eftersom hon är väldigt bekväm av sig. Det är sneakers eller rejäla kängor som gäller! En sak som man bara måste säga om Bellas stil är att den passar det svenska klimatet väldigt bra. Man kan nämligen känna att man har snygga saker på sig som även är bra när det är snö, slask och kallt ute.

Smink

En lite svårare sak att få till är kanske Bellas sminkning. Det är ju nämligen så att Bella ser väldigt osminkad ut. Hon är naturligt vacker och har en blek hy som en annan hade varit rädd för att visa utan att bli misstagen för att aldrig sett solljuset i sitt liv. Det man alltså kan göra är att man ser till att man har bra smink för att lägga grunden. Är man inte en person som har perfekt hy som Bella, eller Kristen Stewart då alltså, så kan man behöva en hel del smink för att det ska se så naturligt och osminkat ut som möjligt. Det kan kännas lite paradoxalt, men så är det faktiskt. Det finns smink som är bra för hyn, så att den inte blir mer problematisk av att man försöker få en naturlig look.

Hår

Det gäller att man tar väl hand om sitt hår om det är så att man vill ha lika vackert svall som Bella. Kom ihåg att lägga inpackningar 1-2 gånger i veckan. Sedan kan det även vara bra om man äter kosttillskott som hjälper till att boosta håret. Det finns på apotek och i hälsokostaffärer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>