Torktumlaren är trasig

Att tvätta hör ju inte till det roligaste man kan ägna sig åt, men det är ju trots allt något som måste göras. För att minimera det tråkiga tycker jag att en torktumlare är ett ypperligt redskap. Det tar liksom bort flera moment. Man behöver inte ägna tid åt att hänga upp tvätten på tork, som sedan ska hänga där i typ ett dygn och torka och efter det vikas ihop. Man slänger bara in det direkt från tvättmaskinen i tumlaren och så sköter det sig själv tills det är torrt, och då kan man vika det och lägga undan direkt. Jättesmidigt om ni frågar mig.

Därför tycker jag att det är riktigt jobbigt att vår torktumlare har gått sönder, och att vi nu har tvätt över hela hemmet som hänger tork. Vi äger nämligen inte ens en torkställning, just eftersom att vi har en torktumlare. Så nu hänger tvätten lite överallt där det finns möjlighet att hänga saker. Väldigt irriterande. Men förhoppningsvis är det snart fixat. Det måste det vara, för så här vill jag inte ha det länge till.

Ska försöka laga den
Tyvärr har garantin precis gått ut, typiskt nog. Men då torktumlaren inte alls är speciellt gammal så tänker vi försöka laga den själva. Alltså, inte själva som att vi ska laga den, utan vi ska anlita hjälp förstås. Jag har kontaktat Henningssons El som bland annat sysslar med just reparationer av vitvaror, så de ska komma hit och titta på den. Jag hoppas att det är något enkelt fel som inte blir så dyrt. I värsta fall så går den inte att laga och då blir vi väl tvungna att köpa en ny, men så långt ska det nog inte behöva gå. De hade lagat väldigt många tvättmaskiner och torktumlare sa de, och då är väl oddsen ganska bra för att vår ska gå att laga också.

Inlagd av 19 mars, 2018 Lämna en kommentar Kategori: Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *