Min gamla blogg!

Hej bloggen! Det var mig ett kärt återseende. Jag hade nästan glömt bort dig. Tänk att jag började skriva här 2013, när jag bara var 17 år och mitt liv tydligen verkade handla mest om The Twilight Saga. Så ung jag var. Och nu är det 2018 och jag är 21 år och har körkort, jobb och en sambo. Kanske ser jag tillbaka på det här om några år tycker att jag var så liten när jag var 21, men just nu känner jag mig i alla fall betydligt vuxnare än mitt 17-åriga jag.

Hår och räkningar
Mycket har förändrats under de här åren, men mycket har också förblivit detsamma. Jag gillar fortfarande Twilight-filmerna. Det kommer jag nog alltid att göra. Men kanske har jag tonat ner mitt beroende lite, om man säger så. Planscherna på väggen har bytts ut mot vuxnare tavlor och jag ser inte längre filmerna en gång i månaden. Kanske mer en gång om året.

I mitt senaste inlägg hade jag hårfunderingar. Ja, tänk att vara ung och det värsta grubblerierna man har är vilken färg man ska ha på håret. Det blev brunt förresten. Snyggt. Och sedan rosa något år senare. Och nu är det någon slags ljusbrun variant. Men trots mer bekymmer av vuxenkaraktär, som typ att betala räkningar och sådant, så är det ändå skönt att växa upp. Jag ser tillbaka på mig själv och ser hur liten och osäker jag var. Nu har jag lärt känna mig själv på ett helt annat plan. Skönt!

Konferens och känslor
Det som tar upp mina tankar just för tillfället är att jag ska åka på konferens i Tällberg med jobbet. Det ska bli himla kul! Men samtidigt lite nervöst. För trots att jag är fyra år äldre så har jag nog ändå kvar en del av mitt osäkra 17-åriga jag i mig. Men vet ni, jag hoppas att hon aldrig försvinner. För även om jag ser fram emot att få ännu mer erfarenhet av livet så tror jag ändå att det är sunt att ha en liten tonåring i sig som både ifrågasätter saker och håller barnasinnet kvar.

Jag nu för tiden.

Inlagd av 8 februari, 2018 Lämna en kommentar Kategori: Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *