Ett vardagstips

Nu har jag skrivit några blogginlägg under en ganska kort period, så man kanske skulle kunna säga att jag har börjat blogga igen? Nåja, jag vill inte bestämma mig för något utan det får bli som det blir. Jag uppdaterar när det känns roligt, och just nu känns det roligt så då uppdaterar jag. Och här kommer ett till inlägg.

Klämmor!
Jag kom nämligen precis att tänka på att jag ska beställa nya påsklämmor. Alltså, jag använder påsklämmor till typ allt och det är så irriterande när de är slut i lådan. Så nu ska jag beställa en stor sats från http://www.klammor.se så att jag slipper bli irriterad. Det är för övrigt den bästa sajten att köpa påsklämmor från. Det är liksom originalet som alla andra klämmor är en kopia av. Och jag har provat kopior och de håller inte alls lika länge. De tappar formen och blir slappa och går sönder. Klämmorna från WeLoc (som originalet heter) kan man köra i diskmaskinen och så återfår de sin ursprungliga form. Väldigt smart.

Ett annat tips
När vi ändå är inne på klämmor som man ju ofta har på brödpåsar så kan jag berätta hur vi brukar göra när vi handlar bröd. Vi köper ganska många olika brödsorter och så fryser vi in påsar med blandat bröd. Det här kräver förstås att man har lite plats i frysen. Och sedan tar vi upp en påse i taget, på så sätt får vi alltid färskt bröd, och man slipper typ äta upp en hel limpa innan man får börja med ett annat bröd, alternativt ha framme olika bröd samtidigt men för mycket så att allt blir torrt till slut. Det är himla smart faktiskt tycker jag, och som ni förstår så går det ju åt en del påsklämmor till det här. Så det var mina vardagstips för i dag, och nu ska jag shoppa nya klämmor. Over and out.

Inlagd av 15 mars, 2018 Lämna en kommentar Kategori: Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *